palvelut

TUONTIAUTOT

Olemme ruotsin suurin vaihtoautoliike yli 2000 vaihtoauton varastolla. Kaikki autot ovat myynnissä meidän Vantaan liikkeen kautta. Toimitamme autot ruotsista muutamassa päivässä Suomeen ja hoidamme auton katsastuksen sekä rekisteröinnin, avaimet käteen periaatteella. Tuomme ostamasi auton myös mielellään kotiovellesi asti, kysy lisää.

VAIHTOAUTOT

Otamme autosi vaihdossa nopealla ja kilpailukykyisellä tarjouksella. Kun löydät sopivan auton niin suosittelemme varaamaan sen mahdollisimman pian, suositut autot menevät nopeasti.

RAHOITUS

Meidän kautta saat kilpailukykyisen rahoitustarjouksen autoosi, juuri sinulle sopivalla kuukausierällä.

KOTIINKULJETUS

Tuomme ostamasi auton kotiinkuljetuksella ja viemme vaihtoauton pois samalla. Haluamme että auton vaihto on sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

VAKUUTUS

Autamme autosi vakuutuksen kanssa, toimimme yhteistyössä kaikkien Suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

KUNNOSSAPITOSOPIMUS

Koska kaikki automme ovat kuntotarkistettuja voimme tarjota niihin kattavan lisäturvan jopa kolmen vuoden sopimuksella ilman omavastuuta. Suojaa autosi edullisella ja kattavalla Riddermark Care-kunnossapitosopimuksella.

KUNTOTARKISTETUT AUTOT

Kaikki automme läpikäyvät kuntotarkistuksen ennen kuin ne tulevat myyntiin. Tuontiautot tarkistamme itse ja suomalaiset vaihtoautot kuntotarkistavat katsastusasemat, näin varmistamme auton kunnon ennen myyntiä. Katso video autojen kuntotarkastuksesta.