Myy Autosi

Ostamme mielellään autosi!

Meiltä saat:
- Hyvän hinnan sekä maksun heti tilillesi
- Luotettavan autokaupan
- Mukavan vastaanoton

Ajetut kilometrit:
Puhelinnumero:
Kiitos viestistäsi!
Näytä lomake uudestaan

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt yllä olevan lomakkeen meille palaamme sinulle ostotarjouksella!
Ostamme ensisijaisesti autoja jotka ovat suomesta tai ruotsista ostettuja, eniten 10 vuotta vanhoja, ja alle 170 000 kilometriä ajettuja. 

Tee kuten meidän 1200 asiakasta kuukaudessa.
Myy vaivattomasti autosi meille. 


1. Rekisteröi autosi ja saat meiltä ostotarjouksen sitoumuksetta.


2. Tuo autosi meidän liikkeeseen, voimme myös noutaa autosi.

3. Saat meiltä maksun ennen kuin tuot autosi meille.

Ostamme ensisijaisesti autoja jotka ovat suomesta tai ruotsista ostettuja, eniten 10 vuotta vanhoja, ja alle 170 000 kilometriä ajettuja. 

Viisi syytä myydä autosi meille

Enkelt

Helppoa - Arvioimme ja testaamme autosi sen nykyisessä kunnossa

Ärligt

Rehellistä - Jos autosi on kuvailtu oikein takaamme meidän tarjouksen. Vältä ikävät yllätykset.

Tryggt

Turvallista - Varmistamme että auton omistajuus siirtyy heti, ja hoidamme myös laina-asiat puolestasi

Rättvisa

Oikeudenmukaista - Arvioinnit tehdään aina henkilökohtaisesti meidän asiantuntijoiden toimesta. Saat ajankohtaisen tarjouksen juuri sinun autollesi. 

Snabbt

Nopeaa - Hyödynnämme digitaalisia palveluita. Saat aina meiltä maksun ennen kuin tuot meille auton.  

 

Jokaisen myydyn auton taustalla on tärkeä ostotapahtuma

Ostotiimimme työskentelee ahkerasti varmistaakseen sen, että autohallimme ovat täynnä hyviä autoja kilpailukykyisillä hinnoilla. Siksi meillä on aina tarvetta ostaa lisää autoja, ja tässä asiakkaillamme on merkittävä rooli. Voit milloin tahansa myydä autosi meille nopealla ja luotettavalla kaupalla. Voit itse valita, haluatko maksun suoraan rahana vai hyvityksenä meiltä ostamastasi autosta.

Miten voit myydä autosi mahdollisimman sujuvasti?

Auton myymisen ei tarvitse tarkoittaa ilmoitusten laatimista, auton antamista tuntemattomille koeajettavaksi ja kaikkien omistajanvaihdokseen liittyvien paperitöiden hoitamista. Myymällä autosi Riddermark Bilille vältät kaiken tämän vaivan ja saat maksun heti, kun olemme arvioineet autosi arvon ja olet hyväksynyt tarjouksemme.

Monet ajattelevat, että myydessään autonsa liikkeeseen saa huonomman hinnan. Asia ei kuitenkaan aina ole niin. Auton myyminen edellyttää usein sen markkinointia monen eri kanavan kautta, ja myyjän on oltava kärsivällinen, jos hän haluaa saada autostaan täyden markkinahinnan. Vaikka olisit mielestäsi hinnoitellut auton kohtuullisesti, on kaikkea muuta kuin varmaa, että saat haluamasi summan. Monet ostajat haluavat tinkiä hinnasta.

Kun annat meidän myydä autosi, voimme markkinoida sitä suurelle kohderyhmälle asiakaskontaktiemme ja monien markkinointikanaviemme kautta. Olemme käytettyjen autojen kaupan asiantuntijoita, ja voimme siis maksaa sinulle jo ennen kuin olemme itse myyneet autosi. Voimme myös noutaa auton kotoasi tai työpaikaltasi, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi autosi kauppaamiseen.

Parempi hinta vaihdettaessa

Auton myyminen on tärkeä osa uuden, arjen tarpeisiin paremmin sopivan auton ostamista. Sinun on hankkiuduttava eroon vanhasta autosta, joka ei enää vastaa tarpeitasi, jotta saat tilaa tarpeittesi mukaiselle autolle. Kätevin tapa tehdä tämä on myydä auto sille kauppiaalle, jolta ostat uuden autosi. Annat siis vanhan autosi vaihdossa.

Riddermark Bil voi usein tarjota vaihtoautosta hyvän hyvityksen, sillä suurten myyntivolyymiemme ansiosta meidän ei useinkaan tarvitse odottaa uutta asiakasta pitkään. Useimmissa tapauksissa edellytyksenä tosin on, että vaihtoauto on enintään kymmenen vuotta vanha. Jos autosi on tätä vanhempi, Tukholmassa on monia autokauppiaita, jotka voivat auttaa sen myymisessä. Vaihtoauto on loistava esimerkki kaupasta, joka hyödyttää sekä ostajaa että myyjää.