Näin myyt autosi meille

Auton myyminen Riddermark Bilille

Haluatko myydä autosi? Olet tullut oikeaan paikkaan. 
Ostamme joka kuukausi 1 500 autoa. Niistä 600 ostamme yksityishenkilöiltä, ja tämä luku kasvaa tasaisesti. Toisin sanoen yhä useampi on huomannut, mitä etuja auton myyminen meille tarjoaa. 

Auton myyminen tapahtuu nopeasti ja helposti viidessä vaiheessa: 

1. Rekisteröi autosi autonmyyntisivullamme. Kolme klikkausta, nopeaa ja helppoa. Rekisteröimäsi tiedot tulevat ostajallemme, joka arvioi autosi arvon nykyisen markkinatilanteen ja auton odotettavissa olevan myyntiajan perusteella. Arvoon vaikuttaa siis se, kuinka suosittu ja haluttu automallisi on juuri nyt. 

2. Ostajamme ottaa sinuun yhteyttä. Ostajamme kertoo laskemansa arvon ja mahdolliset maksutavat. Tässä vaiheessa on tärkeää, että kerrot esimerkiksi auton mahdolliset huoltotarpeet tai tuulilasissa olevat halkeamat. Ne voivat nimittäin vaikuttaa hintaan, joten asian ottaminen esille tässä vaiheessa säästää yllätyksiltä myöhemmin. 

3. Päätät itse, hyväksytkö tarjouksen vai et. Hinta-arviointipalvelumme on ilmainen ja täysin vapaaehtoinen. Päätät itse, haluatko myydä autosi meille vai yritätkö esimerkiksi myydä sen itse. 

4. Tulemme luoksesi tai sinä tulet meidän luoksemme. Henkilöstömme testaa ja tarkastaa auton joko jossakin liikkeessämme tai sinun luonasi. Jos auto vastaa kuvaustasi, saat aiemmin tarjoamamme summan. Jos autossa havaitaan jokin vika, annamme uuden hintatarjouksen heti paikan päällä ja voit hylätä tai hyväksyä sen. 

5Rahat tilille. Turvallista sinulle. Sinun turvallisuutesi vuoksi maksamme ja allekirjoitamme sopimuksen sähköisesti. Rahat ovat siis tililläsi ennen kuin kuljettajamme ajaa auton pois tai lähdet liikkeestämme. Kauppa on nyt tehty ja voit rentoutua. Hoidamme omistajanvaihdoksen ja leasing- tai lainasumman lunastuksen, ja voit itse käyttää aikasi johonkin mukavampaan.

Ostamme useimpia uudehkoja automalleja. Autossa jäljellä olevalla lainaosuudella tai leasingajalla ei ole merkitystä. Emme kuitenkaan pääsääntöisesti osta autoja, jotka ovat yli 10 vuotta vanhoja, joilla on ajettu yli 250 000 kilometriä, joita on käytetty takseina tai jotka on tuotu maahan käytettyinä. Tämä johtuu siitä, että nämä seikat vaikuttavat auton takuuseen, kun auto myydään edelleen seuraavalle asiakkaalle. Haluamme myydä vain autoja, joilla on hyvä takuu ja joiden myyminen on hyvä kauppa sekä myyjälle että ostajalle. 
 
Pyydä ostotarjous 
Psst! Antamamme ostotarjous on voimassa kaikissa liikkeissämme. Mikset vaihtaisi autoasi johonkin varastossamme olevista 2000 autosta?