Näin ostat meiltä auton


Auton ostaminen Riddermarkilta

On vaikea löytää toista autokauppiasta, jolla on varastossaan yli 2000 toimitusvalmista autoa. Olemme kiistatta Ruotsin ykkönen käytettyjen autojen kaupassa ja siksi paras valinta kaikille, jotka harkitsevat auton ostamista. Onko kenties aika hankkia suurempi auto? Tai ehkä on tullut aika ostaa se ensimmäinen auto? Meillä on varmasti sinulle sopiva auto.

Olemme ylpeitä voidessamme nyt tarjota käytettyjä autoja kymmennessä liikkeessä. Käytetyistä autoista on kova kysyntä, ja nykyään suurin osa autoista myydään sähköpostitse tai puhelimitse ja toimitetaan asiakkaalle jälkikäteen. Jos aiot antaa nykyisen autosi vaihdossa, autamme tietenkin myös siinä. Olemme käytettävissä viikon jokaisena päivänä sekä liikkeessä että verkossa, jotta voisit olla varma ostamastasi autosta. Meille on yhtä tärkeää kuin sinulle itsellesikin, että olet tyytyväinen autokauppaasi meidän kanssamme. 


Auton ostaminen meiltä on juuri niin helppoa kuin miltä se kuulostaa.


1. Löydät haluamasi auton.
Uusi hakutoimintomme helpottaa juuri etsimäsi kaltaisen auton ostamista verkkosivustostamme. Etsi auto varastostamme

2. Ota meihin yhteyttä. Lähetä sähköpostia, chattaa, soita, täytä lomake auton ilmoitussivulla tai käy jossakin liikkeessämme. Myyjämme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. 

3. Varaa auto. Myymme joka päivä monta autoa, ja usein samasta autosta on kiinnostunut monta ostajaa. Vastaako auto yleisesti ottaen vaatimuksiasi? Varaa auto koeajoa varten ja nouda se silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. 
 
4. Nouda autosi. Sillä aikaa kun koeajat uutta autoasi, me järjestelemme käytännön asiat. Hoidamme tarvittaessa kaiken: vakuutukset, takuut, rahoituksen, kesä- ja talvirenkaat, omistajanvaihdoksen ym. Sekä uudelle autollesi että tarvittaessa myös antamallesi vaihtoautolle.  

5. Sitten voit lähteä nauttimaan uudesta autostasi! Olemme käytettävissä viikon jokaisena päivänä, jos sinulla on auton ostamiseen liittyvää asiaa.