Rekrytointi
Ura Riddermarkilla?
Ylpeänä kehitämme käytettyjen autojen tehokkainta markkinapaikkaa ruotsissa ja suomessa, jatkuvasti parantamalla, aina kuuntelemalla, sekä rehellisesti asiakasta palvellen
Drivna

Tehokkuus

Annamme kaikkemme, lyödään vanhat ennätykset, ja yhdessä puskemme yli maaliviivan 

Tryggt

Sitoutuneisuus

Olemme aidosti tuloskeskeisiä ja teemme määrätietoisesti työtä saavuttaen yhteiset tavoitteemme

Lagspelare

Tiimihenki 

Teemme työtä tiimeissä ja kehitymme yhdessä luoden alan parhaan ryhmähengen. Meille on aina kiva tulla töihin


RUOTSIN NOPEIMMIN KASVAVA VAIHTOAUTOLIIKE

Vuosittainen kasvumme ruotsissa on 50 prosenttia, joten henkilöstömme on tottunut muutoksiin. Se onkin meille leimallista: muutamme ja kehitämme automyyntialaa. 

Teemme sen kuuntelemalla toisiamme sekä asiakkaitamme ja luomalla uusia innovatiivisia ratkaisuja toimintamme kehittämiseksi.

Rehellisyys, omistautuminen, kunnioitus, vastuu ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Jos pystyt samaistumaan näihin arvoihin, voimme tarjota hyvien etenemismahdollisuuksien lisäksi myös mahdollisuuden kokea muutoksen tulokset omakohtaisesti.
Avoimet työpaikat - katso tästä!

Uskomme ryhmähenkeen ja kehitämme jatkuvasti fiksuja ratkaisuja jotta voimme palvella asiakkaita entistä paremmin. Vaikka olemme kasvaneet isoksi yritykseksi niin olemme kuin iso perhe. Tämän takia Riddermarkilla on hauska olla töissä.
Sten-Åke Rydén
Joka päivä on erilainen ja nopea tempoinen työ haastaa päivittäin, Riddermarkilla sinua kannustetaan ja kehityt työssäsi. Parasta on kuitenkin että olemme kuin iso perhe.
Vendela Arvidsson

Haluatko liittyä joukkoomme?

Etsimme tällä hetkellä energisiä myyjiä pääkaupunkiseudullle.
Uskotko että olet oikea henkilö rakentamaan menestystarinaa kanssamme? Täytä lomake ja kerro itsestäsi niin palaamme sinulle pian. 

Du har inte fyllt i följande fält korrekt: E-post