Riddermark Bil Oy
Meistä


”Vuonna 2006 myin ensimmäisen autoni, Saab 9-3:n. Jouduin lainaamaan rahat autoon ystävältäni, sillä olin jo sijoittanut kaikki rahani.

Myöhemmin vuokrasin suuren pysäköintialueen, jossa saatoin myydä jopa kolme autoa viikossa. Jouduin opettelemaan lähes kaiken itse. Jotkin opetukset olivat hyödyllisiä, toiset taas kävivät kalliiksi.

Nyt kun muutama vuosi on kulunut, Riddermark Bil on oikea yhtiö, jolla on useita toimipisteitä Tukholmassa ja nyt myös Östersundissa. Meillä on rekrytointiprosessit, organisaatiokaaviot, johtoryhmän kokoukset ja kaikenlaiset johtamisprosessit. 

Olemme kehittäneet omat tunnuslukumme, joista on tullut alan standardeja. Meistä on tullut Ruotsin suurin käytettyjen autojen myyjä. Olemme luoneet oman IT-järjestelmämme. Olemme rikkoneet ennätyksen toisensa jälkeen, mutta yksi asia on aina pysynyt samana: teemme aina kaikkemme asiakkaidemme eteen.

Peruskonsepti on aina ollut ja on edelleen myydä autoja, jotka tarjoavat vastinetta rahalle, ja tehdä mahdottomalta vaikuttavista liiketoimista mahdollisia.

Lähtökohtamme on aina, että asiakkaana olet edellytys olemassaolollemme ja sille, että saavutamme tavoitteemme: olla luonnollinen valinta markkinapaikaksi sekä käytettyjen autojen myyjälle että sen ostajalle.”

– Alexander Riddermark

Arvomme johtaa meidän toimintaa

ÄrlighetRehellisyys

Rehellisyys auttaa sinua päätöksenteossa ja tiedät mitä odottaa.

Ansvar
Vastuu

Kannamme vastuumme ja olemme aina saatavilla autokapan eri vaiheissa. Teemme työtä tiimeissä varmistaen hyvän asiakaskokemuksen.
Respekt
Kunnioitus

Tiedämme että autonosto on yksi tärkeimmistä hankinnoistasi ja sen takia löydämme ratkaisut kaikkiin asiakkaidemme autotarpeisiin.Engagemang
Sitoutuminen

Teemme aina hieman enemmän asiakkaitamme varten. Haluamme kehittyä meidän asiakkaiden toiveiden mukaan. 


Trygghet
Luotettavuus

Yritysarvomme johtavat meidän toimintaa ja kulttuuria. Voit asiakkaana luoettaa meihin jokaisessa autokaupan askeleessa.